Víctor Font poskytol rozhovor pre rozhlasovú stanicu RAC1, v ktorom sa vyjadril k súboju  s Laportom a Freixom a zároveň ubezpečil, že môže počítať so spoluprácou s Xavim a Jordim Cruyffom.

"Socios musia pochopiť, že výsledky volieb majú vo svojich rukách, hoci sa môže zdať, že je o všetkom rozhodnuté. Nech všetci idú hlasovať. Bolo nám povedané, že bude umožnený pohyb medzi obcami s cieľom voliť."

"Tvrdo sme pracovali, aby sme zreformovali klub. Sme presvedčení, že Barcelona to potrebuje. Vyhráme. Nemyslíme na to, či v prípade prehry budeme kandidovať opätovne."

"Tusquets pozval troch kandidátov do lóže na zápas so Sevillou. Vzhľadom na prázdne tribúny to bude zvláštne. Máme plán na návrat fanúšikov od 4. apríla."

"Pomoc zo strany Xaviho? Naposledy priznal, že s nami pracoval a že nám dal povolenie, aby sme vysvetlili jeho úlohu. Urobil toho veľa. Ak by sa objavil teraz, pre klub by to nebolo dobré. Ak by sme prehrali, prišiel by klub o svoju ikonu?"

"Laporta má kandidatúru, nie projekt. Vybudoval to za 2-3 mesiace. Je bývalým prezidentom, takže so sebou vzal niekoľko ľudí, predovšetkým kamarátov a známych, bez ohľadu na skúsenosti. Takto to nefunguje."

"V kampani nie sú žiadne špinavé ťahy, ako je to vo zvyku. Musíme napredovať a budovať Barcelonu do budúcnosti a zároveň skoncovať so zaužívanou frázou: 'buď si so mnou alebo proti mne'."

"Musíme normalizovať úlohu žien v klube. Nejde len o vyvesenie vlajky, pretože je to v móde. Musíme sa zmeniť a rozvíjať ženský šport. V sezóne 2022/2023 chceme mať ženský tím vo všetkých športových sekciách."

"Prekvapili ma slová Jordiho Cruyffa, ale vysvetlili sme si to. Povedal, že nikdy nepoprel našu spoluprácu. Je to čudné. Pochopil, čo sa deje, keď sa objaví tlak."

zdroj: RAC1
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.