Ďalším z hráčov FC Sevilla, ktorý sa vyjadril k včerajšej odvete semifinále Copa del Rey s Barcelonou, bol Ivan Rakitić.

"Sme teraz veľmi nahnevaní a smutní. Boli sme blízko finále v našom meste a to trochu bolí, pretože sme bojovali až do konca. Rozhodnutia 50:50 sú prijímané proti nám. Tento smútok a sklamanie však musíme pretaviť vo veľkú silu, pretože cez víkend sa v La Lige musíme udržať vpredu."

"Chápem, že je to náročné, ale existuje toľko kamier a taká pomoc, je ťažké pochopiť niektoré rozhodnutia. To poznačilo celý zápas a celý dvojzápas. Veľmi to bolí a je ťažké nájsť pre to vysvetlenie. Neexistuje človek, pre ktorého by pravidlá boli jasné. Na ihrisku je ťažké to pochopiť a prežívať, najmä, keď sa to vo váš neprospech opakuje niekoľkokrát počas jedného zápasu. Mužstvo bojovalo a nezaslúžilo si taký koniec zápasu."

"Najskôr je potrebné ospravedlniť sa sevillistas. Hrať finále v našom meste by bolo neuveriteľné, chceli sme fanúšikom pripraviť takýto darček. Snažili sme sa bojovať do konca a nikdy sa nevzdávame. Prišli sme o veľkú šancu, ale vrátime sa silnejší, aby sme v budúcnosti spoločne oslavovali množstvo víťazstiev."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

13 komentáre
2021-03-04 09:43:34
tak ako pise rozhodnutia 50-50 az nato ze nam tu jasnu penaltu neodpiskali im hej :D takze komu pomohol. nam nevylucili minguezu im carlosa takze ja nevidim tu ich vyhodu o ktorej trepu dufam ze si pozru ten zapas pozorne a potom zalezu...
jirkam Premium
2021-03-04 09:44:29
Těžko Anežko,kdo kopal penaltu a komu byla odpuštěna?