Bývalý hráč FC Barcelona poslal Messimu jasný odkaz. Samozrejme, myslený ako žart.

Sevilla je z Copa dej Rey vonku, ale Ivan Rakitić to už berie športovo. V skutočnosti priznal, že si s Messim na túto tému aj zažartoval. Argentínec počas svojej kariéry povyhrával všetko možné na klubovej aj individuálnej úrovni a tak ho Rakitić po zápase trochu podpichol: "Hovoril som s Messim a povedal som mu: 'Vyhral si všetko, strelil si všetky tie góly,' ale povedal som mu, že som vyhral trofej, ktorú on nikdy nevyhrá. 'Nikdy nevyhráš Európsku ligu!'" uviedol Chorvát v rozhovore pre La Liga TV.

Rakitić strávil na Camp Nou 6 sezón a svojich bývalých spoluhráčov chválil: "Títo chlapci nedostali nič zadarmo. Svoj úspech si zaslúžili. Nie je náhoda, že títo chlapci vyhrali všetko. Každý hráč zohral svoju úlohu. Každý si robil veci po svojom, ale vždy to bolo kvôli víťazstvu. V Berlíne pred finále Ligy Majstrov sme si povedali: 'Keď budeme držať všetci spolu, nikto nás neporazí'."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-03-05 08:09:13
Je jasné že to mal byť žart, keďže hráč ako Messi má vyššie ciele ( Liga majstrov ), ale druhá polovica článku bola pre mňa celkom dobre povedaná.
2021-03-05 08:39:06
Loe len tak cez plece...Ivan,v sedemdesiatke budem behat rychlejsie ako ty teraz...?