Antoine Griezmann bol prvým z hráčom FC Barcelona, ktorý komentoval odvetu osemfinále Ligy Majstrov proti PSG v Parku Princov.

Barcelona vypadla prvýkrát v priebehu 14. rokov už v tejto fáze Ligy Majstrov. Ako sa cítite? Bojovali ste do samotného konca.

"Zanechali sme po sebe dobrý dojem, v prvom polčase sme si vytvorili veľa šancí, ale tá penalta bola smolná. V druhom polčase PSG bránil lepšie. Chceli sme zo seba dať niečo na viac, odohrať skvelý zápas. Teraz nám zostáva La Liga a Copa del Rey. To sú naše ciele."

Chýbala vám dnes efektivita alebo PSG vďačí za postup Navasovi?

"Myslím, že zo všetkého po trochu. Mali sme situácie, ktoré sme zahodili a Navas mal svoj deň. Dnes zahral veľmi dobre, je potrebné mu pogratulovať."

Bol nevyužitý pokutový kop kľúčový?

"Neviem, pretože v prvom polčase sme si vytvorili iné dobré šance, nielen penaltu. Okrem toho sme mali tri akcie jeden na jedného. Musíme pozdvihnúť hlavy a pripraviť sa na nachádzajúce zápasy."

Po prvom zápase boli šance na postup malé. S akým pocitmi odtiaľto odchádzate?

"Dnešný zápas nám dodá viac sebadôvery do budúcnosti, ale sme nahnevaní, pretože sme chceli postúpiť a nie vypadnúť tak rýchlo. Vrátime sa na budúci rok a budeme bojovať o túto súťaž."

Cítiš, že sa k tebe v tomto tíme nesprávajú spravodlivo? Niekedy hráš v základe, niekedy v dôležitých zápasoch sedíš na lavičke.

"Medzi mojimi spoluhráčmi sa cítim veľmi dobre. Som tu, aby som pomáhal. Či prídem na 10 minút, alebo odohrám celý zápas, na tom nezáleží. Vždy som pripravený pomôcť."

zdroj: movistar
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2021-03-10 23:34:00
Griezman si 5 koleso na voze
2021-03-10 23:35:11
Akože je to dobrý človek ale by sa mal naučiť dávať góly inak bye, bye