Tréner PSG na tlačovej konferencii po remíze s Barcelonou pochválil svojich zverencov za postup do ďalšej fázy Ligy Majstrov.

"Či sme dnes zahrali zlý zápas? Porazili sme Barcelonu v dvojzápase 5:2. Som veľmi šťastný z toho výsledku, pretože sme čelili veľmi kvalitnému súperovi. Mám radosť z tohto postupu, hra v tejto fáze Ligy Majstrov je pre naše mužstvo dôležitá."

"Keylor Navas dnes odohral fenomenálny zápas, bol úžasný. Je to bez pochýb jeden z najlepších brankárov na svete, dnes večer to dokázal. Prispel k nášmu postupu, jeho skvelá hra pomohla vyradiť Barcelonu."

"Zdá sa mi, že zmeny, ktoré som zaviedol v druhom polčase, nám pomohli získať dobrý výsledok. Rozhodol som sa po prestávke stiahnuť Kurzawu, pretože už mal žltú kartu. Všetci hráči sa ukázali v dobrom svetle a vďaka tomu sme postúpili do štvrťfinále."

"V prvom polčase sme neboli dostatočne agresívni, strácali sme priveľa lôpt. Počas prestávky sa mi podarilo vylepšiť niekoľko aspektov. Nie som spokojný so začiatkom tohto zápasu, ale počíta sa to, že sme dokázali pozitívny výsledok udržať až do samého konca."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-03-11 00:19:06
Zelam si aby vyfasovali v dalsom kole Bayern. Hin se ukaze Lomikare....
2021-03-11 06:08:03
no neviem ale Navas mi zrovna neprišiel zas až fenomenálny. Chytil penaltu ok, ale inak pochytal viac menej len to čo mal nejaké zázračné zákroku, že by tam tak to zase nie. No a podľa mňa PSG nás síce vyradilo, ale na výhru v LM určite nemá. V ďalšom kole podľa mňa končia