Katalánci dnes uštedrili Realu Sociedad poriadny debakel, ktorý je o to cennejší, keďže všetci vieme, ako sa Blaugranas v posledných rokoch na Anoeta trápili.

Najlepšie: Ozajstné tornádo

Barcelona dnes do zápasu s Realom Sociedad nastúpila veľmi odhodlaná. Od začiatku hrala na vysoký presing a s ľahkosťou získavala loptu od domácich. Veľmi dobre v tomto aspekte hrali De Jong a Mingueza. Chýbali už len góly, ale prišli aj tie a začalo sa skutočné tornádo. Góly Griezmanna, Desta (2), Messiho (2) a Dembélého boli prirodzeným dôsledkom jasnej dominancie zverencov Ronalda Koemana. Vyzdvihnúť jednotlivých hráčov by dnes nebolo fér. Dnešná Barcelona rozbila Real Sociedad ako silný valec. Chýbal už len potlesk od fanúšikov na tribúnach.

Najhoršie: Nič, vďaka...

Zo strany hostí to samozrejme nebol bezchybný zápas. Individuálne chyby sme videli od Busquetsa, De Jonga či Ter Stegena a až do prvého gólu bolo ťažké vypracovať nejakú streleckú príležitosť. Po takomto zápase sa však na takéto detaily veľmi rýchlo zabúda. Analýzu stretnutia prenecháme Koemanovi a my si môžeme užívať zápas, v ktorom mužstvu vyšlo takmer všetko.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-03-21 23:23:47
?
2021-03-21 23:34:18
prepište si nazov :D