Imanol Alguacil komentoval prehru svojho tímu vo včerajšom zápase s Barcelonou.

Hodnotenie zápasu

"Som nahnevaný, tak ako všetci fanúšikovia. Prehra bolí a tak vysoká prehra ešte viac, ale hráčom nemôžem nič vyčítať. Ak niekto nesie vinu za prehru, tak som to ja. Musím však preukázať pokoj, tím si vďaka svojej práci za posledné dva roky získal dôveru. Čelili sme mužstvu, ktoré je v tejto chvíli najlepšie v La Lige a je v skvelej forme. Hrali sme ako rovný s rovným do momentu, kým nevyužili svoje prvé šance a my sme to neurobili."

Vplyv gólov

"Máme mladé mužstvo a okolnosti, za akých padali góly, mali vplyv na zápas. Keďže sme pri našej prvej príležitosti neskórovali a súper o 2 minúty neskôr zvyšoval na 2:0... V druhom polčase sme nemali zlý začiatok, snažili sme sa streliť gól a vrátiť sa do zápasu, ale nepodarilo sa nám to a súper zvýšil na 3:0. Vtedy je normálne, že mladé mužstvo trochu zvesí hlavu a prispôsobení sa tejto prehre. Hráčom som dokonca povedal, aby hrali bližšie k sebe, aby sme neinkasovali viac gólov."

Dopad prehry na finále Copa del Rey

"Úprimne si myslím, že táto prehra nám neublíži. Títo hráči si zaslúžia, aby sme im verili  a ja im verím aj napriek prehre 1:6 proti momentálne najlepšiemu tímu v La Lige. Zostávajú nám 2 týždne, aby sme niečo zmenili. Dúfam, že počas tohto obdobia budeme môcť získať niektorých hráčov, hoci musíme byť opatrní, pretože niekedy si myslíte, že sa môžu vrátiť a potom sa to nestane."

Barcelona favoritom na titul

"Podľa mňa áno a povedal som to už Ronaldovi. Barcelona má ohromný ofenzívny potenciál a veľmi sa zlepšila v defenzíve. Ak si udrží úroveň, ktorú v poslednom čase ukazuje, podľa môjho názoru bude hlavným kandidátom na zisk ligového titulu."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
8JK8 Premium
2021-03-22 11:03:02
Čo je zase toto šak to je snáď najviac Barca friendly vyjadrenie súperovho trénera za celú sezónu ?