Joan Laporta a Ronald Koeman sa usilujú vybudovať v Barcelone ambiciózny a víťazný projekt. V súčasnosti sa v klubových kanceláriách pracuje na plánoch na letné prestupové obdobie.

Barcelona sa počas leta zameria na príchod hráčov, ktorí sú na európskom trhu veľmi kvalitní a majú veľmi dobrú reputáciu, no zároveň by mohli klub posilniť zadarmo. Katalánci v súčasnosti nemajú finančné zdroje na to, aby sa pokúsili získať hviezdy, ktoré majú platnú zmluvu.

Stále však platí, že Barcelona má dostatočnú reputáciu na to, aby do svojho kádra prilákala tých najlepších, najmä ak v tíme zostane aj Leo Messi. Madridský denník Marca priblížil situáciu hráčov, ktorí sú s prestupom na Camp Nou spájaní najviac.

Memphis Depay

Koeman žiada o jeho transfer už rok. Kontrakt hráča s Lyonom je platný len do konca júna, aj keď sa francúzsky klub všemožne snaží spoluprácu predĺžiť. Záujem o hráča majú aj Juventus a Liverpool.

Georginio Wijnaldum

Ďalší Holanďan, ktorého chce mať tréner Blaugranas v tíme. Stredopoliarovi sa končí zmluva v júni, no Liverpool sa stále nevzdáva, že sa mu ju podarí predĺžiť. Záujem o služby hráča má rad európskych klubov ako PSG, Chelsea či Juventus, no preteky o podpis hráča zatiaľ vedie Barcelona.

Éric García

Aj mladému obrancovi končí zmluva po tejto sezóne. Predĺženie kontraktu s Manchestrom City odmietol a chce hrať za Barcelonu. Záujem má aj PSG, ale posledné správy hovoria o tom, že mladík je už dohodnutý s Kataláncami.

Erling Håland

Jediný hráč na zozname Barcelony, za ktorého bude potrebné zaplatiť, pretože s Borussiou má platnú zmluvu. Prestupová suma bude pritom enormne vysoká. 20-ročný hrotový útočník je senzáciou tejto sezóny a záujem o jeho podpis je obrovský. City, PSG či Real Madrid a Barcelona. Zaplatiť však bude potrebné viac ako 150 miliónov eur.

Sergio Agüero

Manchester City už potvrdil, že útočník v klube končí po tejto sezóne. Barcelona vedie s Agüerom pokročilé rokovania. Záujem majú aj PSG či Independiente, no Katalánci sú vo výhode, pretože v klube hráva Messi, Agüerovi veľmi dobrý kamarát.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

5 komentáre
2021-03-30 09:01:03
Už tam nepíšte stále o tom Halandovi. Máme šancu získať Hálanda, len tak trošku nám chýba 150 mega
2021-03-30 09:32:21
Aguero + k nemu niekoho mladého...Depay neni hrot.