Pedri poskytol rozhovor pre klubové médiá FC Barcelona, v ktorom porozprával o blížiacom sa El Clásico. Záložník je názoru, že zápas bude vyrovnaný.

Dôležitosť El Clásica

"Je to veľmi dôležitý zápas vzhľadom na to, čo znamená pre fanúšikov. Ľudia to radi prežívajú. Mne ako divákovi sa to veľmi páčilo a teraz ako hráč k nemu pristupujem s ešte väčšou radosťou. Pokúsime sa vybojovať 3 body, ktoré budú pre nás veľmi dôležité."

Prvé Clásico

"Bol to výnimočný deň, mal som šťastie, že moja rodina pricestovala a rozlúčila sa so mnou cestou na štadión. Doma sme často organizovali rodinné večere, aby sme zápas sledovali spoločne. Ísť na Camp Nou a hrať v tom zápase je veľkolepé."

Ťažkosti

"Ako každé Clásico, bude to náročný zápas. Rival má veľmi dobré mužstvo, musíme odohrať skvelý zápas, aby sme získali 3 body. Na to sa zameriavame, ale vieme, že to nebude ľahké."

Najlepší rival

"Majú veľa veľmi dobrých hráčov, predovšetkým záložníkov a Benzemu, ktorý je úžasný. My však musíme hrať po svojom."

Kondičná pripravenosť

"Obe mužstvá môžu vyhrať bez ohľadu na fyzickú silu, vek či vzrast."

La Liga

"Tento zápas je veľmi dôležitý, musíme sa pokúsiť ho vyhrať. Titul nikdy nepovažujeme za stratený, bojujeme až do konca, chceme získavať tri body a to nám poskytne možnosti. Najdôležitejšie je vyhrávať a čakať, až líder stratí body, aby sme ho predbehli."

Forma

"Dúfam, že dostanem minúty na ihrisku. Vždy sa môžem zlepšiť, najmä z fyzického hľadiska, na čom pracujem. Chcem si aj naďalej užívať hru s najlepšími hráčmi, ktorí sú tu."

Mladé talenty

"V Barcelone vyniká veľa mladých hráčov. Musíme si zachovať chladnú hlavu a tvrdo pracovať, aby sme si vybojovali miesto. Čaká nás dobrá budúcnosť, ak budeme pracovať."

Tituly

"Chcem získať moju prvú trofej s Barcelonou. Je to môj odveký sen. Bolo by pekné získať niečo aj s reprezentáciou."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-04-08 21:51:00
Tento chalan sa mi páči viac a viac. A vyzerá, že to má v hlave pekne usporiadané a nohami je na zemi.
2021-04-09 06:15:06
Lahoz bude piskat ...neni to ten madridista znamy?