Frenkie de Jong poskytol rozhovor pre ázijské médiá. Téma bola jasná - večerné El Clásico.

Clásico

"Výhra je dôležitá, pretože by nás to priblížilo k cieľu, ale nie je to rozhodujúci zápas. Či vyhráme, či prehráme, neznamená to zisk či stratu titulu. Vieme, že osud titulu je v našich rukách. Ak vyhráme všetky zápasy, získame titul. Tlak? V takom zápase je to vždy cítiť."

Post

"Budem hrať tam, kde ma mužstvo a tréner budú potrebovať. Vždy som hovoril, že radšej budem hrať v strede poľa, ale bez problémov zahrám aj na inej pozícii. Rozhodne sa však do konca kariéry nevidím v strede obrany."

Sebadôvera

"Na začiatku sezóny sme mali isté problémy s adaptáciou na nové rozostavenie a prispôsobenie sa spoluhráčom, k tomu sme nemali predsezónu. Teraz sme už viac zohraní a vo forme."

Budúcnosť

"Odmalička som chcel hrať v Barcelone, vždy som tu chcel byť. Dúfam, že tu zostanem dlho. Páči sa mi, že Barcelona je verná svojmu štýlu. Porovnávania s iným hráčom? Je to ťažké, radšej si napíšem svoju históriu a vydám sa vlastnou cestou."

Messi

"Je to najlepší hráč v histórii. Pre neho je všetko jednoduché. V každom zápase ukazuje, že je najlepší. Bol mojim vzorom, už vtedy bol najlepší a to som mal 12 rokov."

Mladíci

"Je úžasné ako sa rozvíjajú mladí hráči ako Ilaix, Pedri, Araujo či Puig. V krvi majú DNA tohto klubu."

Výzvy

"Chceme vyhrať ligu a Copa del Rey. Škoda, že už nemáme šancu v Lige Majstrov. S reprezentáciou zabojujeme o Majstrovstvá Európy."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.