Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne záležitosti, komentoval včerajšie El Clásico.

"Mali sme minimálne remizovať, ale liga je stále otvorená. Bodové rozdiely nie sú veľké, preto boj bude prebiehať do samotného konca. Ak vezmeme do úvahy situáciu z druhého polčasu, boli sme lepší. Oni nás hrýzli rýchlymi protiútokmi, ale vo všeobecnosti sme boli o niečo lepší."

"Rozhodca nadstavil len 4 minúty, ale mysleli sme si, že pridá minimálne 5 alebo 6. Rozhodca mal problém s výstrojom a na chvíľu musel prerušiť zápas, preto mal pridať viac. Ale on rozhoduje."

"Sporné situácie sme nevideli dobre, ale VAR ich mohol skontrolovať a rozhodnúť, čo všetko bolo podľa pravidiel alebo nie. Rozhodcovia niekedy odpískajú, inokedy nie a systém VAR sa nepoužíva vždy."

"Barcelona je po celý čas v boji o La Ligu. Nepustí ju až do samotného záveru, zostáva ešte 8 kôl a stať sa môže čokoľvek."

"Dúfam, že Messi bude chcieť aj naďalej hrávať v Barcelone a rozhodne sa tu zostať. Chcel by som, aby si zahral ešte v mnohých El Clásico."

"Teraz nás čaká finále Copa del Rey. Chceme ho vyhrať."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-04-11 17:58:52
Jasne že mal pridať viac.... Nevydržali by ten tlak,každopádne dúfam že vyhráme titul, lebo toto už nieje možné čo sa deje... Mali sme oveľa viac šancí, a keby sa napr dembo nezamotal môžeme aj vyhrať... Niekedy by bolo lepšie zjednodušiť to a vystreliť, nie sa tam hrať s loptou-ale tak to je náš štýl, dat góly ktoré stoja zato

Visca el Barca ???

Ps: inde nás ohováraju že tu budeme zasa vyplakavat, ale veď my im ešte ukážeme, kto je tu pán ???
2021-04-11 18:17:58
Pique: Uklidni se, urcite vyhrajeme Copu.
Alba: Ja nevim...
Pique: Co?
Alba: Ja nevim...

Alba a jeho mentalita. Asi proto vubec nezvlada velke zapasy.