Francúzsky krídelník poskytol rozhovor pre beIN Sports, v ktorom dostal otázku týkajúcu sa jeho budúcnosti. Francúz povedal, že má ešte rok zmluvy a rokovania s klubom sa ešte nezačali.

"Vždy sa usmievam, aj po zraneniach. Vtedy v Dortmunde [28. novembra 2019 v zápase proti Borussii utrpel Dembélé ďalšie svalové zranenie; pozn. red.] som bol depresívny, ale zakrátko som sa už usmieval a rozprával som sa so spoluhráčmi. Povedal som si, že taký je život. Kladie nám prekážky, ktoré musíme prekonať vďaka našej práci."

"Nemám problémy s nezdravým životným štýlom. Zranenia z toho nevyplynuli. Nikto nehrá v Barcelone štyri roky, ak vedie zlú životosprávu. Kedysi som obľuboval kebab, ale jedol som ich len vtedy, keď som sa vrátil do rodného Évreux."

"Moja budúcnosť? Stále mám platnú zmluvu, ešte jeden rok. Som šťastný, cítim sa dobre. O predĺžení zmluvy neprebehli ešte žiadne rokovania. Do klubu prišiel nový prezident, ktorého ešte dobre nepoznám, ale s hráčmi vychádza veľmi dobre."

"Messi nám veľmi pomáha. Nikdy na nás nevytvára tlak, práve naopak. Hovorí mi, aby som si hľadal voľný priestor a čakal na loptu, pretože mi ju nahrá."

"Veľmi dobre sa mi spolupracovalo s Thomasom Tuchelom v Dortmunde. Je to môj obľúbený tréner. Ak by bol naďalej v klube, odchádzalo by sa mi ťažšie."

zdroj: mundodeportivo.es goal.com
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2021-04-11 19:04:52
Predĺži a príde na zníženie platu
2021-04-11 19:59:11
Prodat. Je to zmatkar. Co se tyce fotbaloveho mysleni tak uplne mimo. Pousti se moc casto bezmyslenkove do akci ve kterych jen ztrati mic. Vcera i spoluhraci parkrat rozhazovali rukama kdyz ztratil. A ne nejsem z tech co ho hejtujou. Vzdy jsem mu fandil, tesil se na nej, doufal ze bude v zakladu, kdyz hral tak jsem se na zapas tesil 2x tolik. Bohuzel cim vic hraje tim vic v nem ztracim duveru. On umi o tom zadna. Problem je ze nez se mu jedna povede tak jich 50 zkurvi.