Neymar si užíva futbal s Kylianom Mbappém v PSG, ale vie veľmi dobre aké je to hrávať aj s Leom Messim, s ktorým pôsobil v katalánskej Barcelone. Po včerajšom zápase s Bayernom Brazílčan porozprával o tejto dvojici hráčov.

"Neexistuje žiadne porovnanie," povedal Brazílčan na otázku, aby porovnal Mbappého a Messiho. "Majú veľmi odlišné herné štýly. Messi je najlepší hráč, akého som videl a Kylian je na ceste k tomu, aby sa stal jedným z najlepších," uviedol.

Neymar priznal, že by bol rád taký rýchly ako Mbappé. Ale zároveň svojho spoluhráča vychválil. Novinárov zaujímal názor Neymara na to, čo povedal Mbappé, ktorý uviedol, že hrať s ním nemusí byť jednoduché kvôli tomu, ako veľmi rýchlo premýšľa: "Je to rovnaké pre všetkých hráčov na najvyššej úrovni," povedal. "Ak si nedávate pozor, riskujete, že ich vám uniknú v zlomku sekundy."

"Kylian je veľmi rýchly, takže sa musím sústrediť a neustále ho sledovať. Ale rovnaké to bolo aj s Iniestom, Messim a Suarezom," dodal a pochválil Mbappého: "Za to, že som v PSG šťastný, vďačím Mbappému. Veľmi mi pomohol spoznať francúzsky spôsob života, vysvetlil mi francúzsku mentalitu. Som mu veľmi vďačný za to, že som sa adaptoval."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-04-14 12:52:27
To porovnání je nesmysl. Kdyby byl Mbappe aspoň nejlepší hráč PSG, tak ok, ale Neymar je ten hlavní. Navíc porovnat ve stejný věk, tak je Messi jinde i tak a teďka brát je jak jsou, tak taky nesmysl. Oproti tomu Neymar vs Messi? Umím si představit, že je Neymar lepší pro některé.
2021-04-14 13:34:55
Neymar dokaze lepe tvorit, Mbappe dokaze lepe strilet