Gonzalo Higuín vyhlásil, že si s Leom Messim a Cristianom Ronaldom na trávniku rozumel lepšie ako ktorýkoľvek iný hráč.

Hoci sa z Higuaína smiali mnohí fanúšikovia za to, že v kľúčových zápasoch Argentíny nepremenil rozhodujúce šance, útočník napriek tomu prežil skvelú futbalovú kariéru, počas ktorej mal možnosť zahrať si s dvojicou najlepších hráčov poslednej doby.

"Bol som hráčom, ktorý s nimi hral najviac, takže som bol tým, ktorý si s nimi rozumel najlepšie," vyhlásil Higuaín v rozhovore pre La Nacion. "Vedel som, čo majú radi, čo nemajú radi, kde sa cítili komfortne, kde najviac nekomfortne," povedal.

Higuaín dodal, že ako Messi, tak aj Ronaldo si s ním veľmi užívali hru: "Mali pocit, že by ma mohli aj podporiť. Keď po svojom boku majú hráča, ktorí ich podporuje na 100%, necítia, že by boli zbavení svojich povinností," uviedol.

Ďalej uviedol, že je spokojný s tým, ako dopadla jeho kariéra: "Nikdy som si nemyslel, že som lepší ako ktokoľvek iný, nikdy. Ale nikdy som neveril, že som horší ako ktokoľvek iný. A verím, že to ma doviedlo k tomu, aký som. Môžem sa opäť vrátiť do všetkých klubov, kde som hrával. Do všetkých. Vždy mi najviac záležalo na tom, aby si ma pamätali ako dobrého človeka, než kvôli titulom, ktoré som mohol získať," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-04-15 08:54:32
Škoda tých MS 2014, obrovskú šancu zahodil a dal gól z ofsajdu
2021-04-15 08:59:40
Higuain do Barcy ??‍♂️