Athletic Club sa snaží povzniesť po prehranom finále Copa del Rey s Realom Sociedad, pretože už zajtra ho čaká rovnaké finále, no pre aktuálny ročník a tentokrát proti katalánskej Barcelone. Mikel Martínez, viceprezident klubu, poskytol pre týmto zápasom rozhovor pre médiá.

"Všetci sme boli frustrovaní z hrozného zápasu proti Realu Sociedad, najmä v druhom polčase. Teoreticky sme si mysleli, že išlo o jednoduchšie finále, ale teórie vo futbale nestoja za nič. Táto prehra bola tvrdou ranou a niektorí z nás sa musia ešte mentálne zotaviť."

"Hráme proti Barcelone, s ktorou sme bohužiaľ bojovali o tri Copa del Rey počas jej najlepšej éry. Vyhrať teraz bude o niečo jednoduchšie. Zaslúžili sme si jeden pohár - prehrali sme v Bukurešti, vo Valencii, v Madride, v Barcelone... Teraz sme si mysleli, že vyhráme nad Realom Sociedad a budeme musieť nad Barcelonou."

"Profesionáli pracujú, všetci majú svoje dobré aj zlé stránky. Ak ich budeme vedieť využiť, môžeme pripraviť miesto pre 24. pohár."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
Marian Premium
2021-04-16 08:45:20
Veľké zápasy, v ktorých ide o trofej, o postup do ďalšej fázy, o čelo tabuľky s priamymi súpermi o titul sme s Koemanom zatiaľ prehrali. Treba to zmeniť a vyhrať, aby sa z toho nestala tradícia.
2021-04-16 08:49:27
Nooo..prehrať dve finale Copy v priebehu 1 mesiaca musí byť na prášky. Už to, že idú do zápasu takto ovplyvnení, nám dáva trocha psychickú výhodu. Naši by mali byť zdravo namotivovaní.