Andoni Zubizarreta poskytol rozhovor pre Catalunya Radio, v ktorom sa vyjadril k finále Copa del Rey či budúcnosti Lea Messiho.

"Messi si získal právo na premyslenie a prijatie rozhodnutia. Prezident už povedal, že urobí všetko preto, aby Leo zostal. Ak zostane, tak výborne. Ak nie, bude potrebné hrať ďalej. Viem, že niektorí navrhnú, aby sa jeho číslo vyradilo, ale niekto bude musieť hrať s '10tkou', pretože život ide ďalej."

"V procese rozhodovania sú dôležité veci, ktoré sa stali. Sú to ďalšie aspekty, ale myslím si, že Messi sa už vo svojej hlave viac-menej rozhodol. Finále Copa del Rey je jedným z elementov, ktoré mu umožnia sa vo svojom rozhodnutí utvrdiť, ale nemyslím si, že by to bolo rozhodujúce. Leo je skúsený a všetci sme zažili dni, kedy sme chceli s futbalom skončiť. V deň prehry 0:4 s Milánom v Aténach som sa cítil rovnako. Potom som si pomyslel, že veci sa zmenia a že zostanem... O deň neskôr som však manželke povedal, že by som si mal hľadať nový klub... Messi je hráčom starej školy, nie je marketingovým produktom. Má dosť rokov na to, aby vedel, že niekedy sa prehráva a niekedy vyhráva. Ide o to, aby sa v Barcelone cítil dobre."

"Vo finále Athletic s Barcelonou vždy vyhrávam a prehrávam. Je to pekné, pretože vyhrám bez ohľadu na výsledok. Vždy som hovoril, že mojim klubom je Athletic. Pre fanúšikov by bol zisk trofeje niečím navyše okrem hrania v európskych pohároch. Viem však, že ak vyhrá Athletic, tak 40% môjho srdca nebude šťastné, už len kvôli Koemanovi."

"Håland je skvelým hráčom, Mbappé je úžasný a Neymar je taký, aký je, je jedným z vynikajúcich hráčov."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-04-16 12:42:08
Messi zostane
2021-04-16 13:12:58
Musi rict se sem fakt zvedavel kdo si po messim oblikne desitku