Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Chcú La Ligu" - Barcelona si udržala formu z Copa del Rey a porazila bojovné Getafe, zostáva v boji o titul. Messi (2), Araujo, Griezmann a vlastný gól rozhodli o vydretej výhre. Culés majú naďalej všetko vo vlastných rukách. Correa prerazil múr a ťahá lídra. Nadal odolával svojmu súperovi a dnes si zahrá štvrťfinále proti Norrimu. Laporta: "Superliga je nevyhnutnosťou, ale rozhodnú socios." Prezident Barcelony včera naživo sledoval zápas Nadala.

"Nezastaviteľná" - Barcelona vysoko porazila Gefate vďaka veľkolepému Messimu v prvom polčase, v ktorom strelil 2 góly. Súper sa neskôr dostal do zápasu, Barcelona znervóznela, ale Araujo a Griezmann vrátili všetko späť na svoje miesto. Nadal opäť vyhral, ale trpel. Basketbalisti Barcelony hrajú so Zenitom. Rozhovor so spisovateľmi Javierom Cercasom a Eduardom Mendozom.

L'Esportiu píše o tom, že Messi strieľal góly, rozdával asistencie a Barcelona má v lige naďalej všetko vo vlastných rukách. Barcelona si po prehre so Zenitom v prvom polčase nemôže dovoliť zakopnutie v odvete proti dobre zorganizovanému a sebavedomému súperovi. Barceloneta ukončila skupinovú fázu Ligy Majstrov výhrou. Ramos prehral v troch setoch s Rublevom a Nadal a Tsitsipas idú ďalej.

"Toto Atlético má anjela" - Ángel Correa bol opäť rozhodujúci pre víťazstvo Rojiblancos. Útočník prevzal taktovku od Luis Suareza. Teraz je čas na najväčšie výzvy - tri výjazdy za sebou s tým posledným v Barcelone. Messi, dva góly v čudnom zápase. Dva vlastné góly, dva pokutové góly a striedania troch stopérov Barcelony. Blanco v zápase Realu podal opäť dobrý výkon. Diego Llorente: "Všetko, čo sa hovorí o Bielsovi, stále nie je dosť." Basketbalisti Realu sa ocitli pred stenou. Tebas: "Superliga je mŕtva, nech nikto nepodvádza." Marca si kladie otázku, či vo futbale je možné byť romantikom a všimla si, že futbal ohrozuje biznis.

"Misia splnená" - Atlético si udržalo post lídra vďaka istej výhre nad Huescou. Góly strieľali Correa a Carrasco, ale opäť bol kľúčový Llorente. V UEFA nie sú jednotní vo veci uloženia sankcií voči Realu. Výkonný výbor rozhodne dnes a španielsky súd podporil Real a Juventus. Laporta kritizuje vyhrážky zo strany Ceferina. La Liga odsúdila disidentov. Efes postavil Real na okraj priepasti. Messi je vo forme - 2 góly a asistencia pomohli Barcelone udržať sa v boji o titul.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.