Antoine Griezmann poskytol rozhovor pre klubové médiá hneď po skončení zápasu na El Madrigal.

Vždy je pekné streliť 2 góly, ktoré mužstvu zabezpečia výhru, však?

"Áno, vždy sa snažím pomáhať mužstvu, či už gólmi, asistenciami alebo inou prácou na ihrisku. Niekedy to vychádza lepšie, inokedy horšie, ale nikdy sa nemožno vzdávať. Máme radosť z víťazstva, ale máme pred sebou ďalšie finále, ktoré musíme odohrať čo najlepšie."

Po finále Copa del Rey vám zostávalo 8 zápasov, z toho 2 ste už vyhrali. Vyslali ste týmito víťazstvami súperom signál, že chcete získať titul?

"Nie je to o súperoch, ale o nás. Každý hráč je teraz dôležitý, spoločne chceme vyhrať ligu, ale všetko závisí od nás samotných. Musíme pracovať a dávať zo seba všetko, pretože je to len 6 zápasov a bude koniec."

Máš pocit, že v druhom polčase ste trpeli až priveľmi vzhľadom na to, ako ste hrali v prvom polčase? Mohol byť výsledok do prestávky lepší?

"Pred gólom Villarrealu sme zahodili dve či tri situácie. A je dôležité, aby sme skórovali ako prví. Najdôležitejšie je, že sa nám podarilo vyhrať a získať 3 body. Pred koncom zápasu sme trochu cítili únavu, ale bojovali sme. Sme na dobrej ceste."

Pred rokom si tu strelil pekný gól. Ktorý gól bol lepší, ten z uplynulej sezóny alebo ten z dneška?

"Zostanem pri obidvoch góloch, pretože mužstvu pomohli získať body. Vždy myslím na mužstvo a na vyhrávanie."

zdroj: BarçaTV
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2021-04-25 18:37:31
Skvelé 3 body proti papierovo alebo tabuľkovo ťažkému súperovi. Griezmann dnes super. Som spokojný s bodmi, ale mám zmiešané pocity z 2.polčasu. To čo bolo? Pripadalo mi akoby hráči behali so železnou guľou na nohe. Hlavne po vylúčení, keď sme hrali presilovku, sa na to zle pozeralo, nikto sa neukazoval, vypracovali si len jednu jedinú šancu (de Jong) a Villareal ich tlačil. Striedajúci hráči nepriniesli absolútne nič, Moriba mal na začiatku svetlý moment a potom tam len behal bez lopty, nevybojoval ani jednu. Roberta tam dal asi preto, lebo obrana bola v prvom polčase dosť otvorená, Dest je ofenzívne ladený, ale problémy mal aj Roberto. Neviem nakoľko to bolo výkonmi hráčov a nakoľko taktikou, ktorou Koeman hráčov doslova zviazal, ale nepozeralo sa na to dobre, pripomenulo mi to zápasy za Setiéna. Ale TRI krásne body sú a to sa počíta!!!
Marian Premium
2021-04-25 18:39:33
Antonín pochvala ! Ešte zostrel Atletico a budeš pašák✌️⚽