FC Barcelona dokázala zvíťaziť nad Villarrealom na jeho ihrisku a urobila tak rázny krok smerom k zisku titulu v španielskej Primera Division.

Najlepšie: Griezmann zabezpečil tri body

V tejto sezóne mnohí nadávajú na Griezmanna. Francúz mal začiatkom tohto ročníka veľké problémy s efektivitou, začiatkom roka sa prebudil, no v posledných týždňoch to opäť nebolo to pravé orechové. Dnes však koncertoval. Prvý gól po prihrávke od Minguezu môže pokojne získať nálepku gól kola. Pri druhom góle zas preukázal svoj inštinkt a čítanie hry - presne to očakávame od útočníka. Jeho dva góly zabezpečili mužstvu nesmierne dôležité tri body. Ak si Griezmann udrží takúto formu v koncovke sezóny, šance Barcelony na zisk titulu sa výrazne zvýšia.

Najhoršie: Pasivita v druhom polčase

Barcelona sa počas celej sezóny trápi s opakujúcimi sa problémami - keď sa jej napríklad nedarí streliť už v prvom polčase niekoľko gólov, v poslednej pol hodinke zápasu mužstvo výrazne znervóznie. Inak tomu nebolo ani dnes. Príčin je veľa, ale Pedri a Dest zjavne nemajú formu a nepomáha ani veľmi vlažný návrat Sergiho Roberta po zranení. Ak by Manu Trigueros nedostal zaslúženú červenú kartu, domáci by mohli útočiť razantnejšie a smelo aj remizovať, čo by v kontexte boja o titul bola pre Barcelonu veľmi zlá správa.

zdroj: fcbarca.com
foto: facebook

Diskusia

13 komentáre
2021-04-25 18:59:12
Dest hral dnes výborne a nechápal som prečo striedal.
2021-04-25 19:01:14
to komu napadlo ze dest nema formu dnes hral vyborne