Tréner Villarrealu absolvoval tlačovú konferenciu po zápase s Barcelonou, na ktorej odpovedal na otázky novinárov.

Analýza zápasu

"Premárnili sme príležitosť poskočiť na piate miesto v tabuľke a teraz sme za Betisom a Realom Sociedad. Pokiaľ ide o hru, prehrať s Barcelonou je niečo normálne. Našim plánom bolo, aby sa súper nedostával do pokutového územia. V prvom polčase sa nám veľmi nedarilo, ale hráči hrali vo všeobecnosti dobre. Hráči Barcelony boli rýchlejší a efektívnejší, ale napriek tomu sme v druhej časti dominovali. Červená karta nás veľmi ovplyvnila. Je to zlý výsledok, teraz sa musíme sústrediť na ďalšie zápasy."

Vlastné chyby

"Vedeli sme, že Barcelona hrá o ligu a aj napriek našej dobre hre nám nepriali okolnosti, tak ako v prípade Foytha či červenej karty. Zdá sa mi, že na mužstvo nemôžeme povedať nič zlé. Naďalej si veríme a budeme pracovať, aby sme v nasledujúcich zápasoch dosiahli dobré výsledky."

Červená karta

"Zdá sa mi, že Manu trafil najprv loptu. Ak by sa situácia stala na opačnej strane, neviem, čo by došlo k vylúčeniu. Je to prehnaný trest. Potom sme prevzali kontrolu nad zápasom aj napriek hre v oslabení a v predchádzajúcich fázach zápasu sa nám to nepodarilo."

Kontroverzie

"Zdá sa, že úroveň rozhodovania je vo všeobecnosti dobrá. Teraz sa píska menej zahraní rukou, takéto udalosti musia byť jasnejšie. Najdôležitejšie je, že rozhodcovia nechcú hrať v zápasoch hlavnú úlohu."

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

18 komentáre
2021-04-25 22:24:46
Ako prosím ???? ?
2021-04-25 22:26:27
prajem mu na stojnu nohu aspon 4x denne aplikovat triguresovu liecbu, myslim ze casom urcite pride na to aku chujovinu teraz povedal, za take zakroky by mal byt civilny sud, a odobrat rovno obcaniak, ja neviem ako silne musi v tom momente prepnut v hlave ze nestiahne nohu taky imbecil , riskovat nieciu karieru koli lopte????? ako vravim casom po takej liecbe by pochopil