Paris Saint-Germain pristúpil k ofenzíve v snahe presvedčiť Lionela Messiho, aby počas tohto leta prestúpil do Parku Princov.

Francúzsky klub sa zúfalo snaží prilákať Argentínca z Camp Nou, keďže kapitánovi Barcelony končí kontrakt už 30. júna a pre hráča pripravil naozaj nesmierne lukratívnu finančnú ponuku. TNT Sports Brazil informuje, že PSG má pre Messiho na stole zmluvu na 2 roky + opciu na 1 ďalšiu sezónu. Parížania sú presvedčení, že z finančného hľadiska nemôže ich ponuku vyrovnať žiadny iný klub.

PSG je zároveň presvedčený, že má rovnaký cieľ ako Lionel Messi - vyhrať Ligu Majstrov. Ako uplynulo ročný finalista a tohtoročný semifinalista, ktorý je stále v hre, má v rukách pádne argumenty. Teraz je však na ťahu aj katalánska Barcelona, ktorá vyhrala Copa del Rey a je v dobrej pozícii získať aj ligový titul, čo bolo pred niekoľkými mesiacmi absolútne nemysliteľné. Spolu s príchodom Joana Laportu, ktorý sa stal novým prezidentom FC Barcelona a ktorému Messi dôveruje, významne vzrástli šance na to, že Argentínec nakoniec skutočne zostane na Camp Nou aj v nasledujúcich rokoch.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2021-04-28 09:25:23
úprimne si musíme povedať, že šancu vyhrať Ligu Majstrov ma naozaj väčšiu z ropákmi ako s nami, minimálne ďalší rok určite. Zúfalo potrebujeme niekoho ako Haaland...
2021-04-28 10:11:04
Je mi ľúto Messiho ,že roky trpí vypadávanie s Barcou v LM,prial by som mu ešte ocenenia hodné jeho veľkosti nech by to bolo hocikde.