Gerard Piqué poskytol rozhovor pre médiá hneď po skončení zápasu s Valenciou.

Ste stále v hre?

"Áno, súhlasím a je to veľmi dobrá správa. Po štvrtkovej prehre a včerajších výhrach Atlética a Realu, všetko išlo proti nám, ale demonštrovali sme náš charakter a to, že chceme vyhrať La Ligu. Štvrtkový zápas proti Granade je niečo, čo sa nemalo stať a už sa viac ani nestane. Budeme bojovať do konca."

V tomto zápase sme videli, že nie je ťažké vám streliť gól, ale ste schopní primerane zareagovať.

"Áno, je to pravda. V prvom polčase sme mali šance na to, aby sme sa ujali vedenia, podobne ako v zápase s Granadou. Ak to neurobíte, veci sa potom skomplikujú. Myslím si, že hráme dobre a nikto neočakával túto prehru."

Nie je jednoduché hrať proti mužstvu, ktoré sa bráni takmer so všetkými hráčmi. Čo bolo kľúčom k víťazstvu?

"Odohrali sme veľmi dobrý prvý polčas a vytvorili sme si niekoľko šancí. Inkasovaný gól zmenil náš herný plán, ale hrali sme rovnako. Využili sme naše príležitosti. Druhý gól Valencie zapríčinil, že v koncovke sme trpeli."

Čo ste chceli odkázať iným mužstvám a svojim fanúšikom?

"Jednoducho sme chceli dokázať, že chceme vyhrať La Ligu. Našim cieľom je bojovať do samého konca. Bude to ťažké, ale na svojom konte už máme Copa del Rey, hráme dobrú sezónu. Fanúšikom chceme ukázať, že sme víťazi a budeme sa biť o trofeje."

"Našim cieľom je vyhrať zostávajúce zápasy. Dnes sa počítali len tri body a podarilo sa nám ich získať. Chceme vyhrať La Ligu pre seba, pre fanúšikov a pre klub. Od januára hráme veľmi dobre, odohrali sme veľa zápasov, preto sa na konci chceme tešiť."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-05-02 23:45:27
Silné reči nikdy nepomáhajú...
2021-05-03 00:31:45
Ojojoj ??taky podobný výrok uz neraz povedal