K včerajšiemu zápasu na Mestalle sa vyjadril aj Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre športové a inštitucionálne záležitosti.

"Máme za sebou jeden zápas, v tomto kole vyhrali všetky tri mužstvá. Titul získa ten, kto urobí najmenej chýb. Výsledky boli tesné, Elche v koncovke zahodilo pokutový kop a Real to taktiež nemal jednoduché. Uvidíme, čo urobí Sevilla."

"Zápas sa po inkasovanom góle skomplikoval, pretože súper ožil a získal sebaistotu a morálku. Sťažil nám úlohu, ale zareagovali sme veľmi dobre, tak ako neraz v minulosti a otočili sme stav stretnutia."

"Zápas sme v podstate kontrolovali, obe mužstvá mali príležitosti, ale teraz je potrebné predovšetkým vyhrávať, bez ohľadu na to ako. Radi hráme dobre, ale najdôležitejšie sú jednoducho víťazstvá."

"Všetky mužstvá na tejto úrovni vytvárajú príležitosti, pretože majú talentovaných hráčov. Každé mužstvo o niečo hrá a komplikuje veci. Tak to bude až do konca."

"Šancu majú 4 kluby, Sevilla svoj zápas ešte neodohrala. Nás čaká priamy súboj s Atléticom. Bez ohľadu na to, čo sa stane, ešte to nebude rozhodujúce, bude potrebné počkať. Počas tohto týždňa sa musíme dobre pripraviť a sústrediť na to finále. Atlético bude útočiť, pretože počas celej sezóny bolo na čele, je sústredené a bude chcieť dosiahnuť dobrý výsledok."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2021-05-03 14:11:18
Můžu se zeptat prosím vás
Rozhoduje skóre nebo vzájemný zápas, kdyby bylo stejně bodů?
2021-05-03 14:21:35
že zápas s atleticom ešte nebude rozhodujúci, práveže keby prehráme, tak už by bol rozhodujúci to už by malo atletico 5 bodov náskok