Lautaro Martínez bol počas sezóny 2019/2020 často spájaný s prestupom do Barcelony a samotný útočník priznal, že k príchodu na Camp Nou nemal skutočne ďaleko. Nakoniec však transfer stroskotal na peniazoch.

"Bol som naozaj blízko k Barcelone," povedal Lautaro v rozhovore pre ESPN Argentína. "Diskutoval som o tom s Leom Messim, ale Barcelona mala finančné problémy a rozhodol som sa zostať," uviedol.

Martínez mal v každom prípade možnosť prestúpiť do La Ligy už skôr, pretože o jeho služby prejavil záujem Real Madrid ešte v čase, keď útočník hrával v Racingu: "Solari pôsobil v Real Madrid Castilla a prišiel si ma vybrať. Ale nemal som chuť ísť tak ďaleko. Ponúkli mi kontrakt, ale cítil som, že nie som pripravený," povedal.

Lautaro v každom prípade urobil dobre, že zostal v Interi aj v tejto sezóne, pretože sa stal šampiónom Serie A, keď z trónu zosadil Juventus: "O tomto som sníval už odmalička. Myslím si, že som mal pravdu, keď som zostal, pretože som vyhral titul. Sníval som o tom, že budem mať rodinu a vyhrávať tituly a teraz som to dosiahol," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-05-07 11:28:28
On by byl další hráč, který kdyby k nám přestoupil, tak dvojnásobnou cenu než byl jeho tržní. Prostě obchod ala Barto. Jsem rád, že se to nepovedlo.
2021-05-07 11:52:26
Za mě ideální útočník do Barcy. Stylem hry nejlépe pasuje. Lépe než např Haaland. Bohužel je období, kdy dobrej útočník, je drahej útočník, protože jich je minimum. Člověk se až diví, jaká je krize u útočníků. Slavná generace končí a nová ještě není.