FC Barcelona včera slávnostne otvorila Barça Cafe - bar pri Camp Nou, ktorého jedlá a dekorácia súvisia s tímom a klubom. Na otvorení bol prítomný aj Joan Laporta.

Prezidenta klubu sprevádzali viceprezidenti a skupina kuchárov, ktorí budú pracovať v bare: "Je mi cťou a zadosťučinením, že môžem slávnostne otvoriť toto miesto zábavy a gastronómie. Je to tímová práca Barcelony, Serunion s ich víziou cateringu a bratov Iglesiasovcov. Dúfam, že v novej realite bude Barça Cafe plný culés a hostí z celého sveta," povedal Joan Laporta.

Barça Cafe má vyše 500m2, bar, stoly a terasu. Kapacita baru je približne 170 hostí. V menu nájdeme obľúbené jedlá futbalistov Barcelony, napríklad gazpacho s tuniakom Jordiho Albu, losos so zemiakmi a cibuľou Lea Messiho, pizzu margherita, ktorú má v obľube Dembélé alebo pečené kura so zeleninou Sergia Busquetsa. Takéto menu sa bude podávať vo všetky dni mimo zápasov. V deň zápasu bude dominovať menu, ktoré si fanúšikovia budú môcť vziať so sebou na zápas na Camp Nou. V bare si môžete vychutnať aj kávu či pivo.

Na stenách baru nájdeme dresy z finále Ligy Majstrov či iné klubové pamiatky: "Je to viac ako bar, viac ako reštaurácia a viac ako miesto pre zábavu. Je to fantastické miesto a chceme, aby sa tu stretávali všetci culés," zhrnul Laporta. Všetci fanúšikovia môžu tento bar nájsť na strane pri vchode do klubového múzea.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
2021-05-16 17:16:10
Tak doufám, že se tam už příští sezónu dostaneme. ?❤