Jordi Alba poskytol pre médiá krátky rozhovor hneď po zápase s Celtou Vigo.

Ako sa cítite po dnešnej prehre, ktorá vám definitívne vzala šancu vyhrať La Ligu?

"Prvý polčas bol v našom podaní celkom dobrý, ale Celta si vytvorila jednu šancu a strelila gól. V druhom polčase sme sa chceli opäť dostať do vedenia, ale bohužiaľ sa to nepodarilo. Súper strelil ďalší gól a vyhral. Som nahnevaný. Chceli sme po sebe zanechať dobrý dojem, ale nič z toho nevyšlo. Ťaháme niekoľko zápasov bez víťazstva, je to sklamanie."

Bol zápas proti Granade rozhodujúci?

"Aj vtedy sme hrali dobre a súper si podobne ako dnes vytvoril 2 šance a strelil 2 góly. To nás zasiahlo, mohli sme sa stať lídrom. Ale čo už, zostáva nám zápas proti Eibaru a budeme už myslieť na budúcu sezónu."

Aký odkaz chceš poslať fanúšikom, ktorí vás nemohli počas celej sezóny sledovať z tribún?

"Samozrejme, že podpora fanúšikov je najdôležitejšia, najmä na takom štadióne ako Camp Nou. Ich doping nám veľmi pomáha a sťažuje hru súperom. Dúfam, že sa vrátia na tribúny čo najskôr, bolo to ťažké obdobie pre nás všetkých. Chceli sme vyhrať viac ako len Copa del Rey, ale nepodarilo sa."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-05-16 20:55:39
Horky poslední zapas Messiho ba Camp Nou…
2021-05-16 21:00:19
Klasickej letošní zápas 17:4 na střely a 1:2 na goly.Místo Griezmann ,kterej se v útoku ani nepohybuje ,potřebujem kladivo do vápna(Ideál Haaland) jenž by Messimu ulevil a měl tam ty náběhy které nám tak chybí.Je potřeba ještě víc úprav,ale hrát bez hrota opravdu nejde.