Ronald Koeman na tlačovej konferencii po prehre s Celtou Vigo 1:2 odpovedal na otázky novinárov.

"Ak si pozrieme prvý polčas, skutočne sme hrali dobre, kontrolovali sme hru a vytvárali sme si situácie. Súper potiahol jednu akciu, kvôli ktorej sme na polčas išli za stavu 1:1. To bolo psychicky náročné. Druhý polčas už nebol tak dobrý, ale mohli sme ho vyhrať. Po vylúčení Lengleta sme inkasovali druhý gól, opäť nám chýbalo šťastie."

"Nebudem odpovedať na otázky o mojej budúcnosti, hovoril som o tom včera a nebudem sa opakovať."

"Dúfam, že pre Messiho to nebol posledný zápas na Camp Nou, pretože po celý čas je najlepším hráčom na svete a hrať bez neho by bolo nemysliteľné. V tejto sezóne strelil už 30 ligových gólov, ktoré dali Barcelone množstvo bodov. Otázku ohľadom budúcnosti je potrebné položiť Leovi. Pre mňa aj pre klub by bolo najlepšie, ak by zostal, pretože on tomuto mužstvo dáva neuveriteľne veľa."

"Nezdá sa mi, že dnešný zápas bol ojedinelým zakopnutím. V zápase s Granadou sme mali šancu dostať sa na čelo tabuľky a premrhali sme ju tým, že sme prehrali rovnakým spôsobom. Musíme akceptovať realitu, pretože majster získa titul spravodlivo. My sme na to neurobili dostatočne veľa."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-05-16 21:41:15
Ženy v prvom polčase drtia chelsea 4:0
2021-05-16 21:54:16
konečne konci táto sezóna. Už len dokopať deň posledný zápas. nebude na nich žiaden tlak ak už to prehrajú tak budem vážne nasraný... budúca sezóna bude snáď oveľa, oveľa lepšia