Miralem Pjanić v uplynulej sezóne nepatril medzi kľúčových hráčov FC Barcelona a jeho ďalšie pôsobenie na Camp Nou je otázne.

Bývalý záložník Juventusu Turín zdôraznil, že rozhodnutie o jeho budúcnosti zatiaľ nebolo prijaté. Zatiaľ platí, že v júli sa pripojí k mužstvu v rámci predsezónnej prípravy a následne sa uvidí, čo bude ďalej: "Odchod z Barcelony? Teraz je ťažké o tom hovoriť," uviedol Pjanić v rozhovore pre Federalna TV.

"Užívam si prázdniny s mojou rodinou a to je všetko, na čo v súčasnosti myslím. Prípravy na novú sezónu začínajú v júli a potom sa pripojím k tímu. Následne uvidíme, čo sa stane neskôr," povedal.

Barcelona kúpila Pjanića len minulý rok z Juventusu v rámci výmenného obchodu za 60 miliónov eur + bonusy, ale teraz sa nahlas hovorí o jeho odchode z metropoly Katalánska už po jednej sezóne. V každom prípade je jasné, že zarobiť na odchode reprezentanta Bosny a Hercegoviny nebude jednoduchá záležitosť, pretože má ešte 3 roky platnú zmluvu a jeho plat je veľmi vysoký, čo si môže dovoliť len niekoľko klubov.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-06-09 09:31:52
On je na prázdninách odkedy prišiel do Barçy ?
2021-06-09 09:41:13
Doufám, že ho někdo koupí, nebo ho vyměníme, ale za někoho použitelnýho. Další sr-čkovej obchod, co nám zbyl z minulého vedení, a že jich je!