Jordi Alba nedávno počas reprezentačného zrazu poskytol niekoľko rozhovorov. V tomto článku si môžete prečítať najdôležitejšie výroky z rozhovoru pre rádio Cadena SER.

"Mám pocit, že sa môžeme stať šampiónmi. Hráči majú svoju kvalitu a tréner aj celý štáb pracujú veľmi dobre a viem, čo tento tím môže priniesť. Na to, aby sme vyhrávali takéto turnaje, potrebujeme mať skvelú partiu ľudí a ja som v šatni už dávno nevidel takú chémiu. V mužstve je zmes mladých hráčov a veteránov a veľmi dobre si rozumieme."

"U Luisa Enriqueho je potrebné vyzdvihnúť najmä to, že chce držať loptu a snaží sa ju získať čo najrýchlejšie. Celá jedenástka ťahá rovnakým smerom. Všetci spolu s trénerom smerujeme tým istým smerom."

"Sergio Ramos bol pre národný tím vždy veľmi dôležitým hráčom. Je to netypická sezóna, bohužiaľ, vynechal veľa zápasov. Je to hráč, ktorý je príkladom pre mnohých, pretože okrem hrania futbalu je lídrom, ale myslím si, že si poradíme dobre."

"Luis Suarez dal Barcelone veľmi veľa, ale bol prakticky darovaný bezprostrednému rivalovi, akým je Atlético Madrid, ktoré teraz získalo titul. Nepáčilo sa mi to, pretože kde teraz nájdeme takého útočníka?"

"Hovorí sa o mnohých strašidelných príbehoch, ktoré sa sčítavajú dokopy. Atmosféra so Suarezom bola veľkolepá, bola to veľmi dobrá partia ľudí."

"Dúfam, že Leo bude môcť zostať. Bola by to veľmi dobrá správa, pretože vďaka nemu sme lepší. S ním máme väčšie šance na získanie titulov."

zdroj: cadena SER
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-06-10 10:42:20
Este aj v roku 2040 budu plakat za Suarezom. Ten typek bol uz zataz a oslabenie a to ze sa mu darilo v Atleticu nexnamena ze by sa darilo aj v barce. Do stylu akym hrala barca to uz nesedelo a on odisiel hlavne kvoli platu ,inak mohol striedat este.
2021-06-10 10:57:40
Ked budeš vyplakávať naďalej, ako si neveríš proti "silnejším" tak aj Teba darujeme s radosťou Jordiko... A aj s mašličkou...