Súčasný tréner Al-Sadd uviedol, že je pripravený na to, aby sa stal trénerom prvého tímu Blaugranas.

"Som stále na trhu," povedal Xavi, ktorý v súčasnosti trénuje Al-Sadd. "Chcem objasniť, že sa cítim pripravený na to, aby som trénoval Barcelonu, hoci médiá a ďalšie sektory tvrdia opak. S Laportom som nehovoril tri alebo štyri mesiace, rozhodol o tom, že najlepšie bude ak Koeman bude pokračovať a je potrebné to rešpektovať. S Joanom mám veľmi dobré vzťahy," uviedol Xavi.

Na otázku, prečo verejne nevystúpil, aby podporil Víctora Fonta, odpovedal: "Rozhodol som sa, že sa nebudem zväzovať so žiadnym kandidátom. Hovoril som s Fontom a s Laportom a dal som jasne najavo, že nebudem 'aktívny'. Vysvetlil som im, že moja idea súvisela s Barcelonou budúcnosti," povedal.

"Neviem, kedy sa to stane, neponáhľam sa. Som pripravený a pravdou je, že som si ani len nepredstavoval, že sa mi neskytnú dve ponuky na prevzatie tímu v jednej chvíli [jedna od Fonta, druhá od Bartomeua; pozn. red.]," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-06-11 09:42:22
Neskutočne sa na to teším až príde. Neviem či to dopadne dobre, ale bude to úžasné ho znova vidieť na zápasoch a pracovať pre Barcu.
2021-06-11 13:14:10
Po dlhej dobe výborná správa. Hned mám lepšiu naladu.