Prezident UEFA pokračuje v kritike Realu Madrid, Barcelony a Juventusu, teda klubov, ktoré doteraz formálne nevystúpili zo Superligy. Čeferin sa tento trojici klubov naďalej vyhráža, hoci UEFA pozastavila disciplinárne konanie.

"Spravodlivosť je niekedy dosť pomalá, ale príde. Z môjho pohľadu pozastavenie konania nie je definitívne, túto vec vyriešime na súde. Vysvetlíme túto tému a pôjdeme ďalej. Zdá sa, že tieto tri kluby sú ako deti, ktoré nejaký čas nechodia do školy, nie sú pozvané na večierky a potom sa tam snažia dostať s políciou."

"Slová Platiniho ma neprekvapili, vo futbale ma už neprekvapí nič [Platini povedal, že kluby majú právo vytvoriť si vlastnú súťaž a nehrať v Lige Majstrov; pozn. red.]. To nestojí za komentár. Podanie si ruky s prezidentom Juventusu? Je to osobná záležitosť, on to vie."

"Organizácia EURO je svetielkom v tuneli. Futbal dáva ľuďom nádej, veľmi chceme začať. Nesúhlasím však s organizáciou turnaja v mnohých krajinách, nemyslím si, že by sme to mali zopakovať."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-06-11 18:04:52
Spíš to vypadá, že ty kluby si udělaly večírek a on se tam snaží dostat s policií.
2021-06-11 18:12:27
Ten jeste dostane za usi. Perez zjistil ze na nej nemuzou tak to za chvili zkusi znova a trochu chytreji.