AMSTERDAM - Bývalý záložník Liverpoolu Georginio Wijnaldum priznal, že mal prestúpiť do katalánskej Barcelony, ale vysvetlil, prečo nakoniec bude obliekať dres Paris Saint-Germain.

O príchode Giniho Wijnalduma na Camp Nou sa hovorilo nejaký ten čas. 30-ročný záložník mal s katalánskym veľkoklubom podpísať zmluvu na 3 roky. Po viac ako mesiaci rokovaní z transferu nebolo nič, nakoľko do hry vstúpil Paris Saint-Germain, ktorý Holanďana zlákal do svojich radov.

"Bolo to náročné rozhodnutie," povedal Wijnaldum počas tlačovej konferencie na Majstrovstvách Európy pred zápasom s Ukrajinou. "Tesne pred skončením sezóny bola Barcelona veľmi konkrétna a prejavila seriózny záujem. Myslel som si, že idem tam, myslel som si to po celý čas. Moji agenti odišli do Barcelony, prebehlo toľko stretnutí," prezradil bývalý stredopoliar Liverpoolu.

"PSG bol však rozhodnejší a projekt, ktorý tam majú, ma naozaj dostal. Priznávam, že v PSG môžem zarobiť viac peňazí, ale moje rozhodnutie nebolo len o peniazoch," vysvetlil Wijnaldum, ktorý sa do Parku Princov presťahoval ako voľný hráč, nakoľko zmluva s Liverpoolom mu končila 30. júna tohto roku. Podľa medializovaných správ by mal Holanďan v PSG zarábať dvakrát toľko ako mu ponúkali Blaugranas.

zdroj: euroligy.sk
foto: twitter

Diskusia

14 komentáre
2021-06-12 15:48:29
Hej no
2021-06-12 15:49:24
Ked som sa dozvedel, ze PSG nam ho preberie skoro s trojnasobnym platom pomyslel som si, ze to Gini okomentuje lepsim projektom ? je to tu