Cesc Fàbregas, bývalý záložník Barcelony či Chelsea, odpovedal na otázky od svojich fanúšikov, ktoré sa týkali jeho kariéry alebo katalánskej Barcelony.

Fàbregas v súčasnosti pôsobí v Monaku, no je po sezóne a v pri príležitosti konania Majstrovstiev Európy využil trochu voľného času, aby odpovedal na otázky svojich fanúšikov na Twitteri. Jedného z fanúšikov zaujímalo, koho z dvojice Xavi - Iniesta by si Fàbregas vybral. Jeho odpoveď bola veľmi jednoduchá: "Mama alebo otec?," odpovedal.

Odchovanec La Masie bol veľmi talentovaným futbalistom už odmalička, ale domnieva sa, že z toho vyplývajú aj určite komplikácie: "Je to ťažké. Pretože ste len dieťa. Ale s vášňou a sebavedomím, rovnako aj kvalitou, môžete dosiahnuť veci, o ktorých ste ani len nesnívali." uviedol.

V rozhovore s fanúšikmi stihol Fàbregas pochváliť svojich niekdajších spoluhráčov Jacka Wilsherea či Alexandra Hleba. Neskôr sa ho fanúšikovia pýtali na najsilnejšiu stránku Arsèna Wengera ako trénera: "Má priveľa dobrých vlastností, aby som si mohol vybrať len jednu. Kvalita jeho tréningov a jeho túžba vždy útočiť a hrať nádherný futbal. Bol jedinečný a vždy sa to robilo s obmedzeným rozpočtom," uviedol.

Reprezentant Španielska zažil veľa nádherných momentov aj v Barcelone, ale jedna jeho spomienka vyčnieva nad tými ostatnými: "Môj debut proti Realu Madrid na Camp Nou," uviedol Fàbregas na otázku na najkrajšiu spomienku na katalánsky klub. "Vyhrať Španielsky superpohár, nezabudnuteľné," dodal.

Barcelona však bola zodpovedná aj za jeden z najhorších okamihov v jeho futbalovej kariére - na otázku, ktoré sklamanie je najväčšie, Fàbregas bez rozmýšľania povedal: "Prehra vo finále Ligy Majstrov v roku 2006. Zaslúžili sme si ho vyhrať," dodal.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.