Leo Messi bol zvolený za MVP zápasu Argentíny s Čile, ale jeho gól podobne ako niekoľko vytvorených šancí pre spoluhráčov nepomohlo tímu k víťazstvu. Kapitána Albicelestes mrzí, že jeho reprezentácia nezačala púť na Copa América víťazstvom.

Messi dostal cenu pre najlepšieho hráča zápasu, ale keď sa ho na ocenenie opýtali, svoju pozornosť venoval výsledku, ktorý mužstvo dosiahlo: "Chceli sme začať víťazstvom. Dôležité bolo, aby sme začali víťazstvom nad ťažkým súperom. Teraz hráme s Uruguajom. Zápas bude vyrovnaný a komplikovaný. Tieto dva zápasy na začiatok Copa América sú veľmi ťažké. Preto je potrebné začať víťazstvom," uviedol Messi.

Argentínec zhrnul konfrontáciu s Čile: "Akcia s pokutovým kopom a vyrovnanie ich upokojilo. Začali rozohrávať loptu. Nemohli sme ju udržať a stretnutie sa pre nás skomplikovalo. Chýbal nám pokoj, aby sme vyhrali. Ujali sme sa vedenia a mali by sme kontrolovať loptu a hrať rýchlejšie. Aby som bol úprimný, nepomohol ani trávnik. Pokutový kop som nevidel, ale je zrejmé, že zmenil zápas," uviedol.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-06-15 11:29:53
Ale v prípade neúspechu, ktorý nastane na 90%, ho tí j*bnutí argentínci ajtak budú obviňovať, že to je "jeho vina.."
2021-06-15 11:55:49
No nevím.. Když vidím koho má Leoš kolem sebe, tak to vidím sotva na postup ze skupiny.. Je mě ho líto kluka, nikdo jinej si nezaslouží už víc trofej s nároďákem jak zrovna Leoš..