Ronald Koeman sa dnes vrátil z Amsterdamu do Barcelony, kde ho na letisku čakali novinári. Tréner im zodpovedal niekoľko otázok.

Dembélého zranenie

"Nemôžem povedať veľa. Je to smola, že sa zranil. Musíme to akceptovať a preanalyzovať. Teraz sme na dovolenke, hoci už myslíme na budúcu sezónu."

Káder

"V budúcej sezóne rátam teoreticky so všetkými hráčmi. Pracujeme na vylepšení kádra a musíme prijať rozhodnutia. Viac nemôžem povedať."

Rozhovory s Laportom

"Pre obe strany išlo o 10 nie úplne príjemných dní. Klub, prezident a ja veľmi chceme začať ďalšiu sezónu, snáď s fanúšikmi. Rozprávali sme sa, žiadny problém. Preanalyzovali sme celú sezónu, v koncovke sme nehrali na zodpovedajúcej úrovni, ale hovoriť je potrebné o veci ako o celku. Teraz je dôležitý nasledujúci ročník, Barcelona musí každoročne ašpirovať na získavanie trofejí."

Depay

"Je to veľmi dobrý transfer, rovnako ako Kun a Éric García. Všetky mužstvá pracujú na posilnení."

Messi

"Neviem, klub sa snaží dosiahnuť s ním dohodu, to je dôležité."

Transfery

"Nie je dobré hovoriť o postoch, káder sa snažíme posilniť vo všeobecnosti. Aby sme ašpirovali na najväčšie ciele, je potrebné sa posilniť."

zdroj: Gol
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-06-21 17:45:41
Predajte Dembélého čím skôr tým lepšie alebo aj rozviazať zmluvu .. načo nám je hráč s takým platom a odohrá v sezóne 10 zápasov ...
2021-06-21 18:14:09
po tomto by som už definitívne predal Dembeleho. Už to vyzeralo, že sa mu konečne zranenia začali vyhýbať, ale bohužiaľ ďalšie zranenie to už je fakt dosť v takom veku. On je ako zo skla Bude mať neustále problémy so zranením. Takého hráča nepotrebujeme.