Legendárny Alessandro Nesta patrí medzi futbalových velikánov, ale ak AC Miláno čelilo Barcelone Lea Messiho, aj samotný Nesta sa v zápase proti Argentíncovi vytrápil.

Taliansky stopér sa s Messim v zápase stretol v štyroch prípadoch, pričom všetky sa odohrali v Lige Majstrov  v sezóne 2011/2012. Katalánci sa s Milánom stretli v dvoch prípadoch v skupine a neskôr aj vo štvrťfinále.

"V 10. minúte som ho kopol a vyčerpaný som spadol na zem, pretože som videl hviezdičky," priznal Nesta v rozhovore pre Calciatori Brutti. "Potom natiahol ruku, aby mi pomohol vstať. Bol som na zemi, keď som po dvoch sekundách otvoril oči, uvidel som jeho tvár a to ako mi chcel pomôcť, aby som sa postavil. To ma psychicky zničilo," prezradil Nesta.

"Deprimovalo ma to, že v priebehu 10 minút mi unikol 10-krát a ja som začal mať pocit, že sa cítim na 37," priznal legendárny obranca Milána.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-06-22 10:04:24
Dobře Nesta :))))
2021-06-22 10:33:09
Vzpomínám si, když se ptali Beckhama, kdy se rozhodl pro ukončení kariéry. Odpověděl v momentě, kdy kolem něj proběhl Lionel Messi. Byla to taky LM, zápas PSG - Barcelona.