Ousmane Dembélé sa zranil a jeho dobrodružstvo v drese Francúzska na EURO2020 sa skončilo. Zdá sa však, že zranenie je natoľko vážne, že krídelník sa nevyhne operácii, ktorá ho z hry vyradí na minimálne 3 mesiace.

Útočník FC Barcelona už opustil výber Francúzska. Dôvodom je svalové zranenie na pravej nohe. Catalunya Radio každopádne tvrdí, že krídelník utrpel zranenie kolena, ktoré je vážne a pauzovať bude minimálne tri mesiace. Madridský denník Marca napísal, že vylúčená nie je ani operácia, ale krídelník bude Barcelone chýbať 3-4 mesiace. Celú situáciu musia vyhodnotiť lekári Barcelony.

Svojho krajana v tejto neľahkej chvíli podporil Antoine Griezmann príspevkom na Twitteri: "Existuje dribling, schopnosti, góly, zranenia... ale predovšetkým si to ty. Toto je ďalšia prekážka, ktorú musíš prekonať na svojej ceste, ale vrátiš sa silnejší! Je mi smutno z toho, že si bol nútený odísť z EURO, ale vedz, že s nami budeš na ihrisku."

 

Y'a les dribbles, les crochets, les buts, les blessures… mais surtout il y a l'homme ! Encore un obstacle à franchir sur ton chemin mais tu vas revenir plus fort ! Je suis triste de te voir partir de cet euro, mais sache que tu seras sur le terrain avec nous ??❤️ pic.twitter.com/za9s0pdRcj

— Antoine Griezmann (@AntoGriezmann) June 21, 2021

 

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-06-22 11:06:32
Tohle už je opravdu bez komentáře!!!
2021-06-22 11:16:17
A on ide ešte robiť drahoty predlžením zmluvy. 60% svojho pôsobenia v barcelone bol na marodke a zodpovedne hral PS4 a zvyšných 40% podával nevyrovnané výkony a navyše mal problémy s disciplínou