Krídelník Wolverhamptonu a reprezentácie Španielska Adama Traoré si necháva otvorené dvere pre prípadný prestup do Barcelony.

25-ročný odchovanec La Masie odišiel z metropoly Katalánska do Anglicka v roku 2015 a počas pôsobenia v Aston Ville, Middlesbrough a Wolverhamptone sa vypracoval na jedného z najobávanejších driblérov Európy. Pred časom bol Traoré spájaný s návratom na Camp Nou a teraz sám hráč v rozhovore pre katalánske rádio RAC1 nevylúčil, že sa do Barcelony vráti: "Barcelona je môj domov, vyrastal som tam a bol som tam 10 rokov. Musíme sa porozprávať s mojimi agentmi a zistiť, čo by Barcelona chcela," vyhlásil.

Krídelník má zmluvu s Wolves platnú do roku 2023, ale vo všeobecnosti sa predpokladá, že by sa chcel vrátiť na Camp Nou, kde pred odchodom do Anglicka v prvom tíme odohral len 4 zápasy, no ďalších 68 stretnutí si do štatistík pripísal v rezerve. V súčasnosti reprezentuje Španielsko na prebiehajúcom európskom šampionáte, kde dúfa, že odohrá prvé minúty na turnaji v zápase proti Slovensku.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2021-06-22 15:52:12
Rad by som si ho proti nam pozrel. Aj Španieli potrebuju dake ozivenie v hre
2021-06-22 15:58:27
Aj keď v zakončení podobne úspešný ako Dembele, ale aspoň menej komplikovaná osobnosť. Navyše Španiel a odchovanec. Len či by vedel hrať aj na ľavo, tam by nám ho trebalo viac.