Arturo Vidal už nie je hráčom FC Barcelona, ale naďalej udržiava priateľské vzťahy s Leom Messim. Čiľan sa vyjadril k ďalšej budúcnosti kapitána Blaugranas a vyjadril nádej, že zostane v klube.

"Myslím si, že Leo zostane v klube, miluje tento klub, má tam rodinu, svoje záležitosti a futbal, ktorý hráva po celý život v Španielsku. Myslím si, že zostane, ale nie som si istý, pretože rozhodnutie musí prijať on spolu s rodinou. Dúfam, že prijme to najlepšie rozhodnutie."

"S Messim nás spája úžasné priateľstvo, veľa sa rozprávame na Whatsappe. Snažíme sa stretnúť vždy, keď je to možné. Futbal nám dáva aj takéto veci."

"Barcelona sa mi páčila najviac vzhľadom na jazyk, podnebie, život, spoluhráčov: Messiho, Suareza, Albu. Sú to ľudia, ktorí vyhrali veľa. V iných kluboch som mal veľmi dobrých spoluhráčov, majstrov sveta, ale vzhľadom na tunajší život a jazyk si vyberám Barcelonu."

"Najťažšia súťaž, v akej som hral, je Serie A. Zápasy sú tam veľmi taktické a komplikované."

zdroj: as.com sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-06-23 14:51:12
No Vidal s partiou spoluhracov ma pruser veliky, na hotel si pozvali nejake prostiutky a trenovali az do rana :))) ...trener maximalne nastvany, dalsi den ani netrenovali....zeby Janko Kozak zazil podobne ?????
2021-06-23 15:35:05
Verim, že Laporta urobí poriadok aj s tými , ktorí nemajú príliš ochotu odísť a konečne uvidíme Barcu ako pred 5 rokmi