Odchovanec La Masie pred pár dňami prestúpil do Getafe. Počas svojej prezentácie v novom drese priznal, že sa teší na nový športový projekt, ale odchod z Barcelony nebol jednoduchý.

"V Getafe som strávil 6 nádherných mesiacov, cítil som sa tu veľmi dobre. Klub bol pre mňa ako rodina a to som hľadal. Projekt s novým trénerom sa mi páčil, hovoril som s Míchelom. Som veľmi nadšený z myšlienky nového projektu."

"Každý tréner má inú ideu. Vždy budem vďačný Bordalasovi, pretože zmenil spôsob, akým nazerám na futbal. Želám mu všetko najlepšie, pretože sa postaral o to, že som zlepšil veľa herných aspektov. Vďaka nemu som zostal v Getafe. Míchelovi záleží viac na držaní lopty. Všetky štýly sa však zameriavajú na vyhrávanie, Míchel mi štýlovo vyhovuje z každého pohľadu, čo mi pomohlo pri rozhodovaní."

"Snažím sa pozitívne využívať celý priestor a dúfam, že na ihrisku sa predstavím v dobrom svetle. Tlak nevnímam negatívne, preto hrám futbal, chcem ho premeniť na svoju povinnosť. Po šiestich mesiacoch v Getafe som chcel stabilitu, dlhodobý projekt. Vidím sa tu na dlhé roky. Nie je jednoduché odísť z domu, ale viem, v akom svete žijem. Moja hlava si zvyká na tento prístup."

"Mal som šťastie, že som mohol hrať v Barcelone, v prvom tíme so svetovými hráčmi, ale to je už minulosť. Želám im všetko najlepšie."

"Pod vedením Ronalda Koemana som nedostával príležitosti hrať. Mám 23 rokov, chcel som hrať a nemal som pochybnosti o projekte. Odišiel som dobrým spôsobom, vedel som, že Barcelona mi to nebude komplikovať. Rozhodli sme sa rozviazať zmluvu, aby som mohol odísť do Getafe."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-07-14 09:25:36
Ty si tiež už len minulosť ?
2021-07-14 11:35:45
Hrač ktorý chce uspieť v Barcelone a je poslaný na hostovačku, musím v danom klube, po celu dobu hostovačky hrať a vyčnievať a to nedokazal ani v Betise ani Getafe