Ako sa postupne ukazuje, nie všetci Argentínčania oceňujú úspech reprezentácie Albicelestes na poslednej Copa América. Bývalý futbalista Mario Kempes v rozhovore pre ESPN Méxiko kritizoval kapitána Argentíny.

"Pre Messiho je nešťastím to, že práve on nahradil Diega Armanda Maradonu. A je veľmi ťažké zatieniť Diega, ktorý mal po celom svete povesť boha. Ak chce byť Messi lepší ako Maradona, tak to nedosiahne ani keby vyhral 4 majstrovstvá sveta v rade. A pritom stále nevyhral žiadnu titul majstra sveta. Bez ohľadu na to, čo vyhrá, aj tak nikdy nebude môcť vyrovnať to, čo urobil Diego," vyhlásil Mario Kempes.

Novinár ESPN Méxiko Álvaro Morales využil slová Maria Kempesa, aby kritizoval výkon Lea Messiho počas finále Copa América proti Brazílii: "Opäť raz sa vytratil. Na Maracane neexistoval. Argentína by mala postaviť pomník Di Mariovi. Messi by nemal ten titul ani len oslavovať. Vďačí za to všetkým spoluhráčom z mužstva, pretože on sám neurobil nič. Dokonca Cristiano, keď sa vo finále EURO2016 zranil, zostal na lavičke, aby viedol svoje mužstvo. Messi bol úplne neprítomný. Cristiano je najlepší v histórii. Z Messiho chcú urobiť lídra, ale to sa nedarí," povedal Morales.

"Finále som sledoval od začiatku a Messi nezaznamenal ani jednu dôležitú prihrávku, nemal osobnosť ani charakter. Toto si na ňom musíte všimnúť. Nech mi niekto povie, čo urobil na Maracane," dodal novinár ESPN México.

zdroj: ESPN
foto: twitter

Diskusia

26 komentáre
AndreasGerardi Premium
2021-07-15 10:09:10
To uz co je. Keby nie Messi, ziadny Di Maria by neexistoval ako ten, co dal gol vo finale, pretoze by bez Lea ani nepostupili zo skupiny, stvrtfinale a aj semifinale. Nerozumiem, preco sa dava v mediach priestor vymetencim, ktory musia ist silou mocou priti prudu lebo inak by po nich ani pes nestekol. Ak nie Messi, Argentina by mala za poslednych 20 rokov velke hovno a nie 6 ucasti vo finalovych zapasoch ktorehokolvek turnaja.
2021-07-15 10:12:49
Takovy clanky by meli zacinat napisem vtip dne ?