Memphis Depay poskytol rozhovor pre influencerku a komičku Elsu Majimbo, v ktorom priblížil svoj transfer do Barcelony a prezradil niečo aj zo svojho súkromia.

Hra v Barcelone

"Je to cesta, ktorá sa zmení na život. Futbalom sa zaoberám odmalička. Niekedy je to šialené, súperíte so všetkými, vidíte tienistú stránku toho všetkého, ale nakoniec to stojí za to. Dosiahnete úroveň, na ktorej sa plnia sny, tak ako teraz som si mohol splniť sen a hrať v Barcelone."

Reprezentácia

"Som veľmi hrdý na to, že reprezentujem Holandsko. V detstve sledujete zápasy v televízii, vidíte niektorých hráčov, ktorí hrávajú za reprezentáciu a chcete to isté. Niekedy sa ma pýtajú, v akom klube by som chcel hrať a ja im odpoviem, že v národnom tíme. Je to dôležité pre krajinu, pre svet... Všetci sledujú šampionát aj EURO. Keď som bol povolaný, bol som nesmierne hrdý, malo to na mňa najväčší vplyv v živote."

Súperenie

"Tam je iná atmosféra, všetci majú spoločný cieľ. V klube existuje rivalita. V reprezentácii je každý z iného klubu, ale všetci pracujeme spolu. Je vidieť, aký je šport silný, že spája ľudí."

Vzťahy s dedkom

"Vyrastal som bez otca a dedko bol vždy nablízku. Veľa ma naučil, rešpektujem ho, jeho vplyv na môj život bol veľmi veľký."

Hudba

"Je to pre mňa ako terapia, mať v hlave celý deň len futbal je príliš veľa, potrebujem hudbu. Keď som bol mladší, pozeral som hudobné videá a filmy o amerických raperoch - 50 Cent, 2Pac... Inšpirovali ma. Mal som 14 rokov, keď som sa prvýkrát dostal do nahrávacieho štúdia. Mojim hlavným cieľom bol futbal, ale s priateľmi na ulici sme tvorili aj hudbu. Snažil som sa pokračovať, potom som to bral serióznejšie, mal som kamarátov, producentov. Pýtali sa ma, kto to nahral a ja som odpovedal, že ja. Kedysi som chcel spolupracovať s Drakeom, ale to je už nad moje možnosti. Ak to počuje, možno sa to podarí."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-07-17 12:48:50
Vamos ?❤️
2021-07-17 14:35:50
Teraz uvidíš čo je absolutné umenie keď budeš kukať na messiho čo stvára s loptou !!! ;-)