Strelec gólu na 2:0 v zápase Barcelony s Gymnàstic ubezpečil, že nemá v úmysle odohrať ďalšiu sezónu v Barcelone B a chce zapadnúť do plánov Ronalda Koemana.

Alex Collado patril medzi najlepších hráčov prvého prípravného zápasu FC Barcelona v príprave na nadchádzajúci ročník 2021/2022. 22-ročný útočník strelil gól po strele spoza pokutového územia a šťastnom odraze od brániaceho hráča. Španiel po skončení zápasu ubezpečil, že sa nehodlá vrátiť do rezervy a zdôraznil, že v klube zostane len vtedy, ak bude súčasťou kádra prvého tímu.

"Budem tvrdo pracovať, aby som dostal minúty v prvom tíme. Do Barcelony B sa nevrátim. Mám v úmysle pokračovať v práci a zostať v Barcelone. Vylúčiť sa nedá nič. Ale mojim zámerom je hrať v prvom tíme," uviedol Collado.

"Mužstvo je veľmi nadšené. Všetci tvrdo pracujú. Prvé dni sú zvyčajne náročné z kondičného hľadiska. Ide o dôležitú etapu prípravy, najmä zápasy, ktoré sa hrajú. Hoci išlo o priateľský zápas, sme spokojní s víťazstvom a našou hrou," uzavrel Collado.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2021-07-21 22:15:58
sebavedomie mu veru nechýba :)
2021-07-21 22:32:00
Tak veľa šťastia a makaj na sebe