Sergi Roberto po dnešnom tréningu poskytol rozhovor, v ktorom sa vyjadril napríklad aj k Memphisovi Depayovi, ktorý bol včera oficiálne predstavený ako nový hráč Blaugranas.

"Celý svet vie, aký je Memphis. Je to futbalista so skvelými schopnosťami, dokázal to v Lyone a v reprezentácii Holandska. Je to skvelý hráč, mohli sme sa o tom presvedčiť počas niekoľkých spoločných tréningov. Som presvedčený, že nám dá veľmi veľa, je veľmi ambiciózny."

"Pracujeme spoločne na 100%. Je horúco, ale aj to nám pomáha, aby sme boli lepšie kondične pripravení na novú sezónu. Máme radosť, odohrali sme už jeden priateľský zápas, s ktorým sme spokojní. Musíme v tom pokračovať."

"Máme veľké ambície, sme kompletný tím, pripravený do boja o všetky trofeje. V uplynulej sezóne sme mali trochu problémy na jej začiatku, ale potom sme chytili náš rytmus. Teraz chceme začať ročník v dobrej nálade."

"V prvom prípravnom zápase vyzeralo mužstvo veľmi dobre. Mali sme svoje šance na začiatku, ale góly nepadli vzhľadom na skvelého brankára hostí. V druhom polčase prišli mladí hráči, ktorí využili svoje šance. Mám radosť, že mohlo debutovať niekoľko hráčov. Treba veriť v La Masiu, je tam veľa schopných hráčov."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2021-07-23 16:01:21
A Depay by ho mohol vyhodiť
2021-07-23 16:20:01
Kdyby Roberto podával takové výkony, jak často hovoří do médií, tak je extratřída.