FC Barcelona pred nejakým časom rozviazala s Matheusom Fernandesom zmluvu, no spôsob, akým to urobila, nepatrí práve medzi najslušnejšie. Celú situáciu priblížil samotný hráč.

Rozviazanie zmluvy

"Bol som doma, trávil som čas s manželkou a dostal som správu od zamestnancov klubu, či som nemenil e-mailovú adresu. Potvrdil som, že nie a prišiel mi mail. Nechápal som, preposlal som ho môjmu manažérovi a právnikovi. Bez žiadnej konverzácie."

"Neviem, čo vedenie urobilo. Rozhovor vás nestojí nič, myslím si, že je to veľmi neprofesionálne. Bolo to zlé, od klubu veľmi škaredé. Ani neviem, čo sa stalo, nechávam to na mojich právnikov."

"Ako dieťa som mal sen hrávať za Barcelonu. Keď som sa tam dostal, nesprávali sa ku mne ako k profesionálnemu futbalistovi. Povedal som to aj športovému riaditeľovi, ktorý sa ku mne nesprával ako k profesionálnemu futbalistovi Barcelony."

"Chcel som, aby sa ku mne správali rovnako. Ostatné posily mali prezentáciu, ja som ju nemal. Bol som trochu nahnevaný. Keď som sa na to pozeral zvonku, myslel som si jedno, ak keď som sa dostal do klubu, správali sa ku mne rozdielne."

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2021-07-24 09:01:49
No to je mi ľúto, toto by sa nemalo stávať vôbec. Aj napriek tomu, aký to je hráč, koľko hral atď., taký prístup tu nechcem vidieť (pokiaľ je to pravda).
2021-07-24 09:27:29
Myslim si, ze hovori polopravdy, aby ho este niekto bol ochotny podpisat. Asi vsetci na svete pochopili, ze ho Barcelona nechce, asi minulu sezonu to mal jasne dane najavo ked bol na tribune, asi sa za celu sezonu niekto s nim predsalen porozpraval ze na Barcu nema a ak to nepochopil a vysledok celeho je mail, tak mne to nepride neadekvatne. Tu clovek nadobudne pocit, ze ti hraci sa citia ako novodobi titani