Obranca FC Barcelona Éric García poskytol rozhovor novinárovi Gerardovi Romerovi. García sa v súčasnosti nachádza v Tokiu na Olympiáde, na ktorej reprezentuje Španielsko..

"Je tu dobrý tím. Na začiatku sme to nemali jednoduché, pretože sme trénovali spolu len 2 alebo 3 dni, ale v druhom zápase sa nám darilo oveľa lepšie a stále sa môžeme zlepšovať," poznamenal Éric García. Nový hráč Blaugranas hovoril aj o tom, čo ho čaká na Camp Nou a o hre so svojim skvelým kamarátom Ansu Fatim.

"Mám veľkú radosť z toho, že budem hrať s Ansu. Hovoril som s ním nedávno a povedal, že už onedlho budeme môcť trénovať spolu. Obaja sa na to veľmi tešíme. Odmalička sme hovorili: dúfajme, že jedného dňa sa budeme môcť dostať na Camp Nou a zahrať si tam spolu. Teraz, keď je tento moment čoraz bližšie, pocity sú úžasné," uviedol García.

"Počas prezentácie v Barcelone to boli veľmi výnimočné dni, ale naozaj sa už neviem dočkať, až začnem pracovať s mužstvom," uviedol nový stopér Blaugranas, ktorý priblížil aj svoje dobrodružstvo v mužstve Pepa Guardiolu: "Od Guardiolu som sa naučil to, čím je Premier League v spojení s herným štýlom Pepa Guardiou na taktickej úrovni, ale predovšetkým na tej fyzickej, čo znamená byť dobre pozične postavený na ihrisku a snažiť sa čítať hru," dodal obranca, ktorý priznal, že najväčšími vzormi pre neho sú Piqué a Carles Puyol. Okrem toho dodal, že najťažšie brániteľným hráčom v jeho doterajšej kariére bol pre neho Mohamed Salah.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-07-27 10:40:25
??? Made in la masia