Katalánske denníky Mundo Deportivo a Sport publikovali fragmenty z rozhovoru s Memphisom Depayom. Holanďan v rozhovoroch porozprával o svojom začiatku na Camp Nou či o povesti rebela.

Sport sa Depaya pýtal na to, že má nálepku neposlušného futbalistu: "Je mi jedno, či ma volajú rebel. V skutočnosti to na ihrisku vnímam ako niečo pozitívne. Strelil by Luis Suarez tak veľa gólov a pozdvihol by tak veľa trofejí, keby bol najsladším chalanom na ihrisku? Neviem, prečo označenie rebel má negatívnu konotáciu," uviedol Depay.

"Cítim sa dobre. Pre mňa je požehnaním, že som tu. Prijatie bolo úžasné. Samozrejme, že čeliť toľkým rozhovorom a udalostiam je unavujúce, ale robím to s energiou a trpezlivosťou. Užíval som si tento prvý týždeň a môj prvý zápas," uviedol útočník o svojich prvých dňoch v Barcelone.

Podobným tónom sa Depay rozhovoril aj pre Mundo Deportivo: "Všetci boli ku mne veľmi milí, v šatni som sa cítil výborne prijatý a takéto dojmy majú za následok, že sa cítite veľmi príjemne. Samozrejme, že úroveň tréningov je veľmi vysoká, ale to ma teší, pretože som cítil, že práve to som vo svojim ďalšom kroku v kariére potreboval," vyhlásil.

27-ročný útočník priznal, prečo sa rozhodol pre prestup do katalánskeho klubu: "Vybral som si Barcelonu, pretože je úžasným klubom, myslím si, že pasuje do môjho herného štýlu a milujem to mesto. Exituje veľa dôvodov," dodal.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-07-27 21:45:11
kedy uz ho budete adminovia volat MEMPHIS a nie Depay... tak si to zela