Ronald Araujo poskytol rozhovor pre BarçaTV počas sústredenia prvého tímu v Nemecku.

Sústredenie

"Cítim sa veľmi dobre a som veľmi spokojný. Je to prvý deň, čo sme tu. Pekné miesto a krásne počasie, nie je tu tak horúco, takže si môžeme dobre zatrénovať. Sme šťastní, že môžeme byť počas tejto predsezóny všetci spolu a tvrdo pracovať na tom, čo príde v budúcnosti."

Návrat do tréningov

"Postupne sa integrujeme, pretože niektorí hráči si mohli oddýchnuť viac ako ostatní. Ide o individuálnu adaptáciu, pretože niektorí odohrali viac zápasov. Pracujeme na tom."

Dovolenka

"Niekoľko dní psychického aj fyzického oddychu má vždy dobrý vplyv. Veľa som sa pripravoval, predovšetkým vzhľadom na zranenie, ktoré som utrpel v uplynulej sezóne. Tvrdo som pracoval, aby som odohral skvelú sezónu a vyhol sa tomuto typu zranení."

Druhý rok medzi seniormi

"Myslím si, že to bola skvelá sezóna, premiérová s prvým tímom. Hral som v mnohých zápasoch a som veľmi spokojný so sezónou, akú som odohral. Bol som aj zranený. To všetko bolo o učení a myslím si, že som nazbieral veľa skúseností a že som zrelší ako pred touto sezónou. Ak boh dá, prídu veľké veci."

Skúsenosti

"Učil som sa aj počas zápasov, aj z mentálneho pohľadu a to je veľmi dôležité. Veľa som sa naučil. Mám pocit, že pred touto sezónou mám trochu viac skúseností po každej stránke."

Fanúšikovia

"Všetci veľmi chceme, aby sa fanúšikovia opäť vrátili na tribúny, najmä na Camp Nou, čo nás robí ešte silnejšími. Dúfam, že v tejto sezóne nás budú môcť prísť povzbudiť na štadión."

zdroj: fcbarcelona.com marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-07-29 21:05:50
Pred sezonou sa taketo veci lahko hovoria. Su to len slova. Treba to dokazat.
2021-07-29 22:33:58
Araujo v minule sezone ukazal jeho kvalitu. Kdyz se mu budou vyhybat zraneni tak verim ze jednou bude tahounem nasi defenzivy. Navic, jak je videt, to je dric a libi se mi na nem i to, ze to ma v hlave srovnany. Drzim mu pesti, zaslouzi si pravidelne hrat