Paris Saint-Germain oficiálne oznámil, že sa dohodol s Lionelom Messim na prestupe. Argentínec podpíše zmluvu na 2 roky s možnosťou predĺženia o jeden ďalší. V Parku princov bude nosiť dres s číslom 30.

V oficiálnom vyhlásení Messi pre francúzsky klub uviedol: "Som veľmi rád, začínam novú kapitolu svojej kariéry v PSG. Všetko v tomto klube sa zhoduje s mojim futbalovými ambíciami. Viem, aký talent má káder a trénerský štáb. Chcem pomôcť vybudovať niečo výnimočné pre klub aj pre fanúšikov. Chcem už vybehnúť na trávnik v Parku Princov."

K transferu sa vyjadril aj prezident PSG Nasser aj Khelaïfi: "Mám veľkú radosť, že sa Messi rozhodol pripojiť k PSG. S hrdosťou vítame jeho a jeho rodinu v Paríži. Neskrýval svoju túžbu naďalej hrávať na najvyššej úrovni a získavať trofeje. Samozrejme, že naše ambície ako klubu sú rovnaké. Získanie Lea do nášho kádra svetovej úrovne je pokračovaním úspešného prestupového obdobia. Dúfame, že vďaka nášmu výnimočnému trénerovi a štábu budeme spolu s fanúšikmi po celom svete písať históriu."

zdroj: psg
foto: twitter

Diskusia

26 komentáre
2021-08-11 06:36:01
Leo veľa šťastia, nech sa ti darí..ale Barcelona je iba jedna a veríme, že sa sem za dva roky vrátiš....dovidenia, nie zbohom
2021-08-11 06:37:22
Čo k tomu napísať :(

Asi iba to že budeš chýbať LEGENDA

Veľa šťastia v novom klube a min 8 zlatých lôpt