Imanol Alguacil sa zúčastnil tlačovej konferencie pred zajtrajším zápasom proti Barcelone. Tréner Realu Sociedad uviedol, že odchod Lea Messiho pocíti nielen Barcelona, ale aj celá liga.

Zajtrajší zápas

"Vždy máme šancu bez ohľadu na to, kto je na ihrisku. Messi tu už nie je, ale Barcelona má veľa iných hráčov, ktorí nám môžu narobiť problémy. Chceme vyhrať, ale nepodarilo sa nám to na Camp Nou už 30 rokov, takže nie za tým bude."

Leo Messi

"Barcelona a La Liga prišli o veľmi veľa, pretože je to najneobyčajnejší hráč na svete a je schopný vyhrávať zápasy sám. Barcelona bude mať problém, pretože bude to mať ťažšie so súperením s inými mužstvami."

Forma mužstva

"Myslím si, že nie sme v najlepšom momente. Som spokojný s prístupom niektorých hráčov počas predsezóny, ale niektorí sa musia ešte zlepšiť. Chýba ešte trochu, aby sme dosiahli cieľovú kvalitu. Dúfam, že sa mi podarí dostať z tohto mužstva maximum."

Prestupové obdobie

"Pokiaľ sa neskončilo, stať sa môže všetko. Do 31. augusta zostáva ešte trochu času. Sme ostražití a zároveň vedomí si toho, že niekto môže prísť po niektorého z našich hráčov."

Willian José

"Jeho absencia na zozname povolaných je moje rozhodnutie, za ktorým sa neskrýva nič neobvyklé."

Hráči vracajúci sa z Olympiády

"Patrím medzi tých, ktorí tvrdia, že ak je hráč pripravený hrať, tak to treba využiť. Vôbec nepochybujem o Oyarzabalovi a Merinovi. Samozrejme, že nikto nie je robot a budeme prijímať zodpovedné rozhodnutia po konzultácii s lekármi, ale Mikel teraz nechce dovolenkovať, preto ho budem využívať, pretože je to hráč, ktorý robí rozdiel."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-08-14 21:49:50
Upřímně kdo podepíše Haalanda ma vyřešeno na xx let utok. On je neskutečná pila. Dneska 2 goly 3 asistence. WTF jako neskutečný výkon. Za Dortmund má 61 zápasů a 62 branek a pomalu 20 áček..
2021-08-15 02:37:21
ja sa tak tesim na zapas jak nikdy. neze by som bol rad z messiho odchodu, ale prave teraz som zvedavy jak nam to bez neho pojde.